In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Keress minket a Facebookon

Molinó

„A molinó reklámcélú üzenetet hordozó, vagy egyéb dekorációs céllal készített, kültéren és beltéren egyaránt használható digitálisan nyomtatott PVC alapú ponyva.”

A többszöri felhasználás lehetősége megspórolja az újragyártás költségeit. A molinók, illetve egyéb textil és hálószerű anyagok nagy méretben is olcsón előállíthatók, ezért óriás reklámfelületként is funkcionálhatnak.

Anyaga miatt kis méretre összetekerhető, összehajtható, ezáltal hordozható. Megerősített szélébe ringli-gyűrűket elhelyezve könnyen felszerelhető, ezáltal használhatja rendezvényeken, vagy végleges rögzítéssel épületek homlokzatán, de zászlóként is felfüggesztheti.

A molinó kis és nagy méretben egyaránt, szinte fotó minőségű színekkel nyomtatható, állandó vagy ideiglenes használat mellett is tartós.

Építési hálót (mesh háló) nagyméretű felhasználásra javaslunk. Anyagának szerkezete hasonló a molinóhoz, lyukacsossága miatt kifeszíthető szelesebb helyekre is, építési állványzatra, valamint minden olyan helyre, ahol az építési háló mögött nincs falfelület.